Meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova, în finală la WTA Melbourne Summer Set 1. Românca este campioană la Melbourne!

  • Halep joacă astăzi împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, care a beneficiat de retragerea principalei favorite, Naomi Osaka.
  • Primul set este câştigat de către româncă, cu 6-2.
  • Halep a câştigat meciul şi primeşte al 23-lea trofeu din cariera sa.
6008 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova, în finală la WTA Melbourne Summer Set 1.  Românca este campioană la Melbourne!

FOTO Mediafax/AP

UPDATE 10:10 Halep este câştigatoarea meciului. Este prima victorie a sa la un turneu din Australia. Scor final: 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova. 
 
„Să continuăm să câştigăm. Îmi place sentimentul”, a declarat Halep la finalul meciului. Aceasta a mulţumit organizatorilor, fostului antrenor şi spune că s-a bucurat să revină pe terenul australian. Sportiva a primit un trofeu în formă de boomerang. 
 
UPDATE 10:07 Românca conduce meciul cu 6-2, 6-3.
 
UPDATE 09:58 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 3-3.
 
UPDATE 09:41 Românca începe greoi al doilea set. Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 0-2. 
 
UPDATE 09:29 Halep câştigă primul set, cu 6-2.
 
UPDATE 09:19: 4-2 pentru româncă. 
 
UPDATE 09:15 Simona Halep – Veronika Kudermetova 3-2.
 
UPDATE 09:04 Halep – Kudermetova 1-1.
 
UPDATE 09:00 Românca a început puternic şi îşi câştigă serviciul: 1-0 cu Veronika Kudermetova. 
 
UPDATE 08:57 A început finala de la WTA Melbourne. Halep serveşte prima. Să-i ţinem pumnii sportivei!
 
UPDATE 08:41 Meciul va începe după ora 08:45. 
 
UPDATE 08:30 S-a încheiat meciul dintre Amanda Anisimova şi Aliaksandra Sasnovich cu 7-5, 1-6, 6-4, învingătoare fiind Anisimova, care cucereşte al doilea titlu din cariera sa.
 
UPDATE 08:20 Meciul va începe după ora 08:30. 
 
Există o mică întârziere întrucât pe Rod Laver Arena încă se desfăşoară cealaltă finală din cadrul Melbourne Summer Set, Amanda Anisimova – Aliaksandra Sasnovich.
 
Simona Halep (România, 20 WTA) va juca împotriva Veronikai Kudermetova (Rusia, 31 WTA) în finala turneului WTA Melbourne 1, duminică, românca învingând-o în trecut pe rusoiacă, pe care o conduce cu 2-0 în meciurile directe. 
 
 Halep deţine 22 de titluri în circuitul de tenis profesionist. 
 
Finala turneului WTA Melbourne 1 are premii în valoare totală de 239.477 de dolari. Dacă va câştiga duminică, Halep va încasa un premiu de 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici