Meciul Steaua - Ceahlăul, întrerupt în minutul 61

Arbitrul Istvan Kovacs a decis întreruperea meciului Steaua - Ceahlăul, din etapa a XVIII-a a Ligii I, în minutul 61, după ce fanii stelişti au aruncat cu bulgări de zăpadă în teren, fiind loviţi jucători şi mai mulţi oficiali ai grupării pietrene.

34 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - Ceahlăul, întrerupt în minutul 61

Meciul Steaua - Ceahlăul, întrerupt în minutul 61 (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Începând din minutul 50, crainicul stadionului a făcut apel la suporterii stelişti să nu mai arunce cu bulgări în teren, însă fanii au continuat aceste acţiuni.

În minutul 61, antrenorul echipei Ceahlăul, Gheorghe Mulţescu, a intrat în teren, solicitându-le jucătorilor săi să părăsească suprafaţa de joc, pentru că se aruncau cu bulgări.

Arbitrul central al întâlnirii, Istvan Kovacs, i-a făcut semn tehnicianul că este trimis în tribune, însă jucătorii echipei Ceahlăul au părăsit terenul.

Gheorghe Multescu

După ce arbitrul a decis întreruperea partidei şi jucătorii s-au îndreptat spre vestiare, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat la microfonul stadionului că arbitrul a decis întreruperea meciului pentru zece minute şi a făcut apel la suporteri să nu mai arunce cu bulgări. "Dacă se mai aruncă un bulgăre, pierdem meciul, pierdem cu 3-0. Vă rog frumos, dacă este aşa cum spune, că iubiţi Steaua, voi faceţi rău Stelei. Vă rog din suflet. Asta nu este dragoste pentru Steaua", a spus Becali.

După 15 minute de întrerupere, meciul a fost reluat cu minge de arbitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici