Meciul Strasbourg-PSG a fost amânat din cauza coronavirusului

Partida dintre Strasbourg şi Paris Saint-Germain, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, a fost amânată în urma unei decizii a autorităţilor locale, care încearcă să controleze epidemia de coronavirus, anunţă Reuters.

311 afișări
Imaginea articolului Meciul Strasbourg-PSG a fost amânat din cauza coronavirusului

Meciul Strasbourg-PSG a fost amânat din cauza coronavirusului

Decizia a fost anunţată cu mai puţin de 24 de ore înaintea orei de disputare. Cele două cluburi au organizat conferinţele de presă obişnuite şi au anunţat loturile pentru partidă, însă partida nu va mai avea loc.

PSG şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia luată şi precizează că ar fi preferat să afle mai rapid această informaţie, înainte să facă deplasarea la Strasbourg.

Meciul dintre cele două este primul din Ligue 1 amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Oficialii campionatului francez au luat deja măsuri pentru a preveni răspândirea virusului. Jucătorii nu vor mai da mâna înaintea meciului şi nu îi vor mai putea ţine de mână pe copiii cu care intră pe teren.

Pentru PSG urmează duelul cu Borussia Dortmund, de miercuri, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, francezii au pierdut, scor 1-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici