Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt din cauza incidentelor: Andone şi-a scos echipa de pe teren. Partida nu se va mai relua

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost suspendat în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor.

5386 afișări
Imaginea articolului Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt din cauza incidentelor: Andone şi-a scos echipa de pe teren. Partida nu se va mai relua

Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt din cauza incidentelor: Andone şi-a scos echipa de pe teren. Partida nu se va mai relua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Imediat după marcarea golului, între portarul Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu a avut un conflict, cei doi fiind cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri. Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare. În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, iar Ioan Andone şi-a chemat jucătorii, aceştia părăsind terenul. După circa 15 minute de întrerupere, Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia.

Componenţii echipei CFR Cluj au plecat de la Cluj Arena cu duba Jandarmeriei, iar conform unor surse din cadrul Comisiei de Disciplină a LPF, echipa patronată de Arpad Paszkany va câştiga meciul: "CFR-ul va câştiga la masa verde întrucât Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii bune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici