Meciurile de luni din Superliga: FC Botoşani-U Cluj şi Chindia Târgovişte-Rapid Bucureşti

FC Botoşani-U Cluj şi Chindia Târgovişte-Rapid Bucureşti sunt ultimele două partide din cadrul etapei a XII-a din Superliga de fotbal. Cele două meciuri se vor disputa luni.

147 afișări
Imaginea articolului Meciurile de luni din Superliga: FC Botoşani-U Cluj şi Chindia Târgovişte-Rapid Bucureşti

Meciurile de luni din Superliga: FC Botoşani-U Cluj şi Chindia Târgovişte-Rapid Bucureşti

Partida FC Botoşani-U Cluj va începe la ora 18.00. Gazdele vin după o serie de trei înfrângeri şi vor să obţină victoria pentru a se apropia de locurile care asigură calificarea în play-off.

Moldovenii se află pe locul 12 cu 12 puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 14 cu 10 puncte.

În cel de al doilea meci al zilei, se întâlnesc Chindia şi Rapid de la ora 21.00. Deşi joacă în deplasare, bucureştenii sunt favoriţi şi au nevoie de o victorie pentru a egala la puncte liderul Farul Constanţa.

Chindia Târgovişte nu a obţinut nicio victorie în actuala ediţie de campionat şi se află pe ultimul loc având doar trei puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici