Meciurile României cu Zimbabwe, din Cupa Davis, se vor juca la Piatra Neamţ

România revine la Piatra Neamţ pentru un nou meci din Cupa Davis by BNP Paribas, cu Zimbabwe, în 5-6 aprilie 2019, anunţă Federaţia Română de Tenis.

891 afișări
Imaginea articolului Meciurile României cu Zimbabwe, din Cupa Davis, se vor juca la Piatra Neamţ

Meciurile României cu Zimbabwe, din Cupa Davis, se vor juca la Piatra Neamţ

Federaţia Română de Tenis anunţă că a fost stabilit oraşul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, dintre România şi Zimbabwe, din turul 1 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 5-6 aprilie 2019.

Astfel, după consultări cu componenţii echipei României, şi după întâlniri cu autorităţile locale, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

România revine în această sală după ce a jucat aici, şi a câştigat, 4-1, întâlnirea cu Luxembrug, de anul trecut, din luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici