Medalie de aur pentru echipajul de canoe 4 al României la CE de la Milano

Echipajul de canoe 4 a României, format din Constantin Popa, Niculae Flocea, Silviu Simioncencu şi Cătălin Costache, a câştigat, duminică, la Milano, medalia de aur în proba de 500 de metri din cadrul Campionatelor Europene, informează site-ul oficial al competiţiei.

22 afișări

România a fost cronometrată cu timpul de un minute, 39 de secunde şi 237 de sutimi, fiind urmată de Ungaria (1.40:547) şi Rusia (1.40:857).

În proba de canoe 1 500 de metri, Florin Mironcic a terminat pe poziţia a patra, la 0,226 secunde de ocupantul poziţiei a treia, ocupată de ucraineanul Iurli Cheban.

Echipajul de kaiac 4 a României, formată din Alina Chirilă, Lidia Talpă, Florica Vulpeş şi Iulia Pascu, a încheiat finala de la 1000 de metri pe poziţia a treia, după Ungaria şi Polonia.

În proba de kaiac 4 1000 de metri, echipajul României, formată din Ionuţ Anghel, Lehel Ercsei, Ştefan Vasile şi Florean Mada, a ocupat poziţia a şasea, după Slovacia, Germania, Italia, Ungaria şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici