Medalie de bronz pentru România la bob feminin

Echipajul de bob feminin al României, format din Andreea Grecu şi Erika Halay, a obţinut, joi, medalia de bronz în cadrul Cupei Europei de la Winterberg, Germania, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2280 afișări
Imaginea articolului Medalie de bronz pentru România la bob feminin

Medalie de bronz pentru România la bob feminin (Imagine: AFP / Medifax Arhiva Foto)

Cele două sportive din România s-au clasat pe locul trei, la doar o secundă diferenţă faţă de ocupantele locului 1, din Marea Britanie. Andreea Grecu şi Erika Halay s-au impus în competiţie cu timpul total de 1:55.56.

Locul patru a fost obţinut tot de un echipaj al României, format din Maria Constantin şi Olivia Vild. Timpul final cumulat de acest echipaj, după cele două manşe de concurs, a fost de 1:55.60.

La această etapă a Cupei Europei a mai participat şi al treilea echipaj tricolor, format din Daniela Gheauş şi Teodora Vlad, care au obţinut timpul de 1:58.52.

Competiţia internaţională a avut la start 10 echipaje, iar printre naţiunile participante au fost prezente Germania, Rusia şi Elveţia.

Bobul feminin va reprezenta România şi la finalul acestei săptămâni în Campionatul Mondial de Bob Juniori care se desfăşoară tot la Winterberg. În competiţie vor lua startul sportivele Andreea Grecu şi Erika Halay, Maria Constantin şi Olivia Vild, Daniela Gheauş şi Teodora Vlad, antrenate de Paul Neagu şi Cezar Popescu.

În perioada 02 - 05 februarie, pârtia Bucovina din Vatra Dornei va găzdui Campionatele Mondiale de Sanie pe piste naturale, la care sunt aşteptaţi sportivi din 20 - 22 de ţări, de pe cinci continente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici