Medalii pentru românce la Cupa Mondială de la Doha: Cătălina Ponor-aur, Diana Bulimar-argint în finala de la sol

Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat, vineri, medalia de aur în finala de la sol, a doua după cea de la bârnă, iar Diana Bulimar pe cea de argint, tot la sol, la Cupa Mondială de la Doha.

968 afișări
Imaginea articolului Medalii pentru românce la Cupa Mondială de la Doha: Cătălina Ponor-aur, Diana Bulimar-argint în finala de la sol

Cătălina Ponor (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

Cătălina Ponor a fost notată cu 15.275, cea mai mare notă a finalei, cucerind medalia de aur. Diana Bulimar a ocupat locul doi, cu nota 14.725, urmată pe podium de Jiang Yuyuan (China, 14.000).

Ponor a cucerit astfel a doua medalie de aur, după cea din finala de la bârnă, cu nota 15.300. În finala de la sărituri, tot vineri, Cristian Băţagă a primit nota 15.425 şi s-a clasat pe locul 4, la egalitate cu Viktor Kocherin (Kazakhstan). Finala a fost câştigată de chinezul Du Wei (16.012).

Joi, în prima zi a finalelor, gimnaştii români au obţinut o singură medalie, prin Vlad Cotună, în finala de la sol, cu nota 14.825. Cristian Băţagă s-a clasat pe locul 6 în finala de la cal cu mânere şi pe locul 7 la inele, iar Diana Bulimar pe locul 5 şi Larisa Iordache pe locul 4 în finala de la paralele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici