Medic: Neymar va reveni pe teren în 40 de zile

Atacantul Braziliei, Neymar, indisponibil până la finalul Cupei Mondiale din cauza unei fracturi a unei vertebre, va reveni pe teren în aproximativ 40 de zile, a anunţat, sâmbătă, medicul echipei braziliene, Jose Luiz Runco, informează AFP.

238 afișări
Imaginea articolului Medic: Neymar va reveni pe teren în 40 de zile

Neymar (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"El reuşeşte să meargă, să păşească. Nu va avea nicio problemă să joace fotbal. Acest tip de fractură necesită între trei şi şase săptămâni pentru vindecare completă. În 40-45 de zile, el va fi apt de joc", a declarat Runco.

Jucătorul a părăsit, sâmbătă, cantonamentul de la Teresopolis, pentru a merge la familia sa.

Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului de vineri cu naţionala Columbiei, câştigat de Brazilia cu scorul de 2-1. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. În urma unor investigaţii, s-a constatat că Neymar a suferit o fractură de vertebră.

Brazilia joacă, marţi, 8 iulie, la Belo Horizonte, cu Germania, în semifinalele Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici