Medicii de la Spitalul Militar au dat verdictul în cazul lui Florin Andone, accidentat în meciul cu Georgia. Atacantul poate juca la EURO

Florin Andone s-a accidentat în meciul cu Georgia, ultima partidă de pregătire înainte de Campionatul European, şi a fost imediat transportat la Spitalul Militar, însă prezenţa sa în lotul naţionalei României nu este pusă în pericol.

1451 afișări
Imaginea articolului Medicii de la Spitalul Militar au dat verdictul în cazul lui Florin Andone, accidentat în meciul cu Georgia. Atacantul poate juca la EURO

Medicii de la Spitalul Militar au dat verdictul în cazul lui Florin Andone, accidentat în meciul cu Georgia. Atacantul poate juca la EURO (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

Selecţionerul Anghel Iordănescu se declara îngrijorat de starea atacantului la conferinţa de presă ulterioară partidei, dar fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu este în pericol de a rata turneul final, informează DigiSport. Sâmbătă dimineaţă, medicii de la Spitalul Militar au dat verdictul oficial: fractură la degetul inelar al mâinii drepte, o accidentare similară cu cea a lui Denis Alibec. În aceste condiţii, Andone poate juca fără probleme la EURO la fel ca şi Alibec.

Condiţia pusă de UEFA este ca cei doi jucătorii să poarte bandaje pe mâini, bandaje ce vor avea aceeaşi culoare cu cea a echipamentului de joc şi vor fi acoperite în spumă pentru ca şi adversarii să fie protejaţi.

Franţa - România este meciul de deschidere al acestei ediţii a Campionatului European. Confruntarea va avea loc pe 10 iunie, la Paris, cu începere de la ora 22:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici