Megan Rapinoe, echipa naţională de fotbal SUA, după calificarea în semifinale la Cupa Mondială: Nu poţi câştiga un turneu fără persoane homosexuale

Megan Rapinoe, jucătoarea homosexuală a naţionalei feminine de fotbal a SUA, susţine că “nu poţi câştiga un turneu fără persoane homosexuale” în echipă.

2637 afișări
Imaginea articolului Megan Rapinoe, echipa naţională de fotbal SUA, după calificarea în semifinale la Cupa Mondială: Nu poţi câştiga un turneu fără persoane homosexuale

Megan Rapinoe, echipa naţională de fotbal SUA: Nu poţi câştiga un turneu fără persoane homosexuale

SUA s-a calificat în semifinale la Cupa Mondială şi va întâlni, pe 2 iulie, reprezentativa Angliei. Cu câteva zile înainte de meci, Rapinoe a oferit o declaraţie inedită.

“Nu poţi câştiga un turneu fără persoane homosexuale. Să fii gay la Campionatul Mondial în Luna Mândriei e frumos. Motivează persoanele ca mine, care luptă pentru acelaşi ţel. Primesc mai multă energie din acest motiv, faţă de atunci când mă contrez cu cineva în privinţa unui aspect greşit”, a declarat jucătoarea naţionalei SUA şi a echipei Seattle. Partenera sa de viaţă este jucătoarea din SUA de baschet, Sued Bird.

Rapinoe, pe lista pentru Balonul de Aur

Ada Hegerberg (23 de ani / Olympique Lyon) a primit Balonul de Aur, iar jucătoarea din SUA a fost şi ea nominaizată.

Cele 15 jucătoare aflate pe lista pentru Balonul de Aur: Lucy Bronze (Lyon), Pernille Harder (Wolfsburg), Ada Hegerberg (Lyon), Amandine Henry (Lyon), Lindsay Horan (Portland), Sam Kerr (Chicago), Fran Kirby (Chelsea), Saki Kumagai (Lyon), Dzsenifer Marozsan (Lyon), Amel Majri (Lyon), Marta (Orlando), Lieke Martens (Barcelona), Megan Rapinoe (Seattle), Wendie Renard (Lyon) şi Christine Sinclair (Portland).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici