Membrii AISS sunt încrezători că vor câştiga procesul contra FC Steaua

Membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti sunt încrezători că decizia justiţiei privind procesul pe care îl au cu FC Steaua va fi una favorabilă lor şi că fanii care au abonamente pe Stadionul Steaua dar nu mai au dreptul să intre la meciuri vor avea din nou acces la partide.

28 afișări
Imaginea articolului Membrii AISS sunt încrezători că vor câştiga procesul contra FC Steaua

Membrii AISS sunt încrezători că vor câştiga procesul contra FC Steaua

"Nu ştim încă decizia, mâine (n.r.- joi) probabil vom avea toate detaliile privind această decizie. Încă mai avem nişte acte de pus cap la cap şi vom prezenta situaţia. Din informaţiile pe care le am eu acum, cred că va fi o decizie favorabilă nouă", a spus unul dintre membrii AISS, sub protecţia anonimatului.

Membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti au decis să acţioneze în instanţă clubul Steaua după ce le-a fost interzis accesul la meciurile de pe teren propriu, chiar dacă erau posesori de abonamente. Procesul dintre cele două părţi s-a desfăşurat luni, o decizie nefiind încă anunţată.

O parte dintre fanii echipei Steaua se află, de la începutul sezonului, în conflict cu finanţatorul Gigi Becali, pe care îl contestă la fiecare meci de pe teren propriu, fiind nemulţumiţi de modul în care acesta conduce clubul şi de cum tratează fostele glorii ale echipei. Fanii au cerut la fiecare meci plecarea lui Becali de la conducerea Stelei, considerând că finanţatorul şi-a bătut joc de simbolurile clubului.

În replică, patronul Gigi Becali a decis să interzică accesul fanilor contestatari pe stadionul din Bulevardul Ghencea, începând de la meciul cu Fenerbahce din Liga Europa, care a avut loc în luna octombrie 2009, măsură ce s-a soldat cu o prezenţă foarte mică a spectatorilor la partidele de pe teren propriu.

La mijlocul lunii februarie 2010, patronul FC Steaua, Gigi Becali, a ajuns la un acord cu reprezentanţii grupului de fani contestatari de la Peluza Nord, pentru ca aceştia să-şi reducă protestele sau să o facă în mod civilizat. Însă grupul de suporteri de la Peluza Sud nu s-a raliat acestui acord, iar Becali le-a interzis din nou accesul pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici