Membrii Comisiei de Disciplină deliberează

Fundaşul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a plecat, la scurt timp după ora 22.00, de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), unde a fost audiat de Comisia de Disciplină a FRF în cazul derbiului Rapid - Steaua, întrerupt, la 20 martie, în minutul 74, la scorul de 1-0.

13 afișări
Imaginea articolului Membrii Comisiei de Disciplină deliberează

Cristian Săpunaru a plecat de la Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-au dat drumul pentru că eram răcit şi nu aveam ce face. M-au audiat, nu s-a luat nicio decizie", a spus Săpunaru, care se afla la sediul LPF de la ora 15.00.

În jurul orei 22.20, membrilor comisiei şi persoanelor audiate li s-au adus mâncare şi băuturi răcoritoare.

Centralul Alexandru Deaconu şi asistentul Adrian Vidan au plecat, vineri, în jurul orei 22.50, de la sediul LPF, unde au participat timp de aproape şase ore la audierile Comisiei de Disciplină.

Cei doi arbitri nu au discutat cu reprezentanţii presei, iar la patru minute după ei a plecat şi stelistul Florin Lovin.

Şi oficialii rapidişti Constantin Zotta şi Nicolae Manea au plecat de la sediul LPF la ora 00.07.

Aceştia s-au declarat optimişti la plecarea de la sediul LPF, unde au participat la audierile Comisiei de Disciplină.

"Am fost şi rămân optimist. Nu pot să comentez mai mult, nu s-a dat sentinţa. Vă rog să mă anunţaţi şi pe mine. Tot timpul am avut speranţe", a spus directorul general Constantin Zotta.

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că speră să se facă dreptate. "Sperăm să se rezolve în favoarea Rapidului, pentru că avem destule argumente. Cred că e o comisie corectă, de o probitate morală. Sperăm să judece corect. M-au scos din sală pentru că nu avea voie să fiu acolo ca martor", a declarat Manea.

La sediul LPF au mai rămas preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, şi avocatul grupării steliste.

Audierile la Comisia de Disciplină s-au încheiat după aproape şapte ore, iar membrii deliberează.

Comisia de Disciplină a FRF a judecat, vineri, timp de aproape trei ore, excepţiile ridicate de Rapid în cazul derbiului cu Steaua, întrerupt în minutul 74, în etapa a XXIV-a a Ligii I, după ce arbitrul a fost lovit cu un obiect din tribună. Judecarea propriu-zisă a cazului a început cu puţin înainte de ora 20.00 şi au fost audiaţi oficiali ai celor două cluburi, jucătorii Cristian Săpunaru (Rapid) şi Florin Lovin (Steaua), aribitrii şi observatorul Valentin Alexandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici