Membrii Consiliului Director al clubului UTA au demisionat

Membrii Consiliului Director al grupării UTA Arad, Marin Lupaş, Gheorghe Vaczi, Ciprian Jurma şi preşedintele Nicolae Chiş, şi-au depus demisiile, după ce formaţia arădeană a pierdut primul meci al returului la masa verde, cel contra echipei FCM Târgu Mureş.

56 afișări
Imaginea articolului Membrii Consiliului Director al clubului UTA au demisionat

Membrii Consiliului Director al clubului UTA au demisionat

Omul de afaceri italian Giovanni Catanzariti este singurul rămas din vechiul Consiliu Director şi în noua structură, unde a devenit preşedinte. Din noul Consiliu Director mai fac parte Adrian Zăhoi şi Dan Cancel. Ultimul a deţinut în urmă cu şase ani funcţia de comisar şef al Gărzii Financiare Arad.

Membrii vechiului Consiliu Director ocupau aceste funcţii doar de opt zile, dar au renunţat după ce a apărut o nouă variantă de finanţare care implica însă plecarea lor din funcţiile de conducere. "Am considerat că e bine să ne depunem demisiile, pentru a veni oameni care pot aduce bani la club. Cred că va fi bine", a precizat Gheorghe Vaczi, fost membru în Comitetul Director.

Echipa UTA Arad va fi pregătită, în continuare, de directorul tehnic Gabor Biro şi de antrenorul Dan Stupar.

Gruparea UTA Arad are datorii de peste două milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici