Memoria lui Maradona a fost evocată în victoria lui Napoli asupra lui Ajax

Antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti, a invocat memoria simbolului clubului, Diego Maradona, marţi seara, după ce napoletanii au învins-o cu 6-1 pe Ajax Amsterdam în deplasare, în Liga Campionilor.

167 afișări
Imaginea articolului Memoria lui Maradona a fost evocată în victoria lui Napoli asupra lui Ajax

Memoria lui Maradona a fost evocată în victoria lui Napoli asupra lui Ajax

„Am făcut un meci extraordinar. Am arătat de ce suntem capabili. Chiar şi Maradona ar fi fost mândru de noi", a declarat antrenorul lui Napoli după victoria categorică, care a asigurat un bilanţ de sută la sută în Grupa A la jumătatea campaniei din faza grupelor.

Napoli are acum oportunitatea de a obţine un loc în faza eliminatorie de anul viitor, urmând să găzduiască pe Ajax în meciul retur de săptămâna viitoare, pe stadionul Diego Armando Maradona.

„Avem o şansă excelentă de a avansa în Liga Campionilor. Ceea ce ar face ca această realizare să fie şi mai specială este calitatea adversarilor din grupă. Ajax rămâne un club mare", a adăugat Spalletti, a cărui echipă a marcat 13 goluri în trei meciuri, după ce a învins şi Rangers cu 3-0 în deplasare şi Liverpool cu 4-1 acasă.

Marţi, Ajax a preluat conducerea devreme, dar după ce Napoli a egalat, a părut de neoprit.

„Când primeşti un gol destul de repede aici, pe un stadion atât de animat, nu este uşor să dai un răspuns imediat, dar jucătorii mei au reacţionat excelent. Golul nu ne-a afectat în niciun fel jocul", a declarat antrenorul la conferinţa de presă de după meci.

Isprăvile lui Napoli în Liga Campionilor se adaugă unui start de sezon în care italienii sunt neînvinşi în Serie A, în care împarte poziţia de lider cu Atalanta.

Napoli îşi doreşte primul titlu în Serie A, de la cele două câştigate în 1987 şi 1990, când Maradona era la apogeu, iar Spalletti a precizat că acest lucru nu este departe de intenţiile sale.

„Un meci nu îţi schimbă viaţa. A fost o performanţă excelentă. Este foarte frumos să câştigi aşa, dar acum trebuie să ne întoarcem să ne gândim la următorul meci, sunt echipe în Serie A care se descurcă foarte bine", a spus el, întorcând rapid atenţia spre confruntarea din weekend, în deplasare la Cremonese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici