Memoriile depuse de UTA la FRF au fost respinse

Patronul clubului UTA Arad, Nicolae Bara, a declarat, marţi, că cele două memorii depuse cu o zi în urmă de conducerea grupării arădene la Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) şi la Comisia de Disciplină au fost respinse.

1 afișare

Primul memoriu, prin care se solicita suspendarea jucătorului camerunez al echipei Oţelul, Bertrand Ngapounou, pentru faultul asupra atacantului Branko Radovanovici, a fost respins de membrii Comisiei de Disciplină, pe motiv că nu există paragraf în regulament prin care să fie pedepsit fotbalistul de la Galaţi.

În ceea ce priveşte memoriul depus la Comisia Centrală a Arbitrilor, prin care se reclama faptul că arbitrul de centru al partidei Oţelul - UTA, Marius Martiş, a adresat injurii jucătorilor de la UTA, oficialilor arădeni li s-a solicitat proba audio.

Potrivit sursei citate, observatorul Marcel Lică, delegat la partida Oţelul - UTA Arad, din etapa a V-a a Ligii I, i-a acordat nota opt arbitrului Marius Martiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici