Mendoza: Sunt fericit că am marcat primul gol pentru Steaua

Atacantul peruan Andres Mendoza a declarat, marţi, la finalul meciului amical cu FK Teplice, scor 2-0, în care a deschis scorul, că este fericit pentru primul său gol în tricoul "roş-albastru", lucru care îl obligă pe mai departe.

1 afișare
Imaginea articolului Mendoza: Sunt fericit că am marcat primul gol pentru Steaua

Andres Mendoza

"Echipa a jucat bine, am alergat mult cu toţii şi am reuşit o noua victorie. Cred că vom ajunge în curând la nivelul pe care ni-l dorim. Sunt fericit că am marcat şi asta mă obligă să muncesc foarte mult şi în continuare. Mă bucur că băieţii de aici formează un grup frumos şi sunt foarte amabili cu mine. Antrenorul ne dă încredere şi ne face să jucam ceea ce îşi doreşte el", a spus Mendoza citat de site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Mijlocaşul Mihăiţă Pleşan a afirmat că rezultatele din meciurile oficiale contează, nu cele din amicale. "Este bine că am câştigat toate meciurile de până acum, dar nu asta contează cel mai mult. Important este să ne pregătim bine pentru campionat şi să jucăm foarte bine acolo. Am ratat un penalti la 2-0 cu Teplice fiindcă eram relaxat, dar vă asigur că asta nu s-ar fi întâmplat într-un meci oficial. Sper sa reintru în circuitul echipei şi să ajung din nou la naţională", a spus Pleşan.

Fundaşul Petre Marin a menţionat că sunt foarte bune meciurile de verificare în vederea returului. "Ne vor ajuta foarte mult în returul de foc pe care-l avem înainte şi, mai ales, pentru a atinge obiectivul propus, acela de a câştiga toate cele 15 meciuri rămase din acest campionat. Marius Lăcătuş are la dispoziţie un lot numeros şi valoros. În acest moment, se încearcă mai multe formule de joc şi sperăm că antrenorul o va găsi, începând cu prima etapă, pe cea mai bună, care să ne ajute să atingem obiective propuse", a declarat Petre Marin.

Fundaşul Alexandru Iacob este bucuros că a debutat pentru Steaua. "A fost un joc reuşit al echipei şi sper să demonstrez că Steaua nu m-a cumpărat degeaba în vara trecută", a comentat el.

Fundaşul Bogdan Mustaţă, care este la al doilea său meci pentru Steaua, a subliniat că vrea să capete experienţă şi să devină o soluţie pentru viitor. "Mă bucur foarte mult că am intrat şi de această dată pe teren. Steaua este o echipă mare şi mă onoreaza faptul că am jucat alături de cei pe care-i admir", a adăugat jucătorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici