Mergi la meciuri fără bilet. Te recunoaşte computerul

  • Mai multe echipe sportive, dintre care New York Mets şi Los Angeles Football Club, testează recunoaşterea facială pe stadion
  • Cluburile doresc ca suporterilor să le fie permis accesul pe arene prin scanare, lucru care ar elimina riscurile pe timpul pandemiei
  • Astfel, suporterii vor putea să participe la meciuri fără a mai fi necesar bilet de acces
356 afișări
Imaginea articolului Mergi la meciuri fără bilet. Te recunoaşte computerul

Mergi la meciuri fără bilet. Te recunoaşte computerul

În curând vei putea merge la meciuri fără să mai ai bilet. Cluburile deja testează sistemul de recunoaştere facială pe stadion. În primul rând, se doreşte limitarea riscurilor atunci când fanii vor avea din nou acces la evenimente.

Cluburi importante din Statele Unite testează deja noul sistem. New York Mets din baseball şi Los Angeles FC din fotbal se pregătesc deja pentru viitorul sportului. Ele lucrează cu TrueFace, cei care produc sistemul de recunoaştere facială.
 
Shaun Moore - CEO Trueface: "Proprietarii mai multor arene doresc să folosească recunoaşterea facială pentru a putea să aducă pe stadion invitaţi VIP sau persoane cu abonament pentru un sezon întreg"
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici