Mesajul de Crăciun al Elisabetei Lipă, şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport

„Cu ocazia Crăciunului, alături de colegii mei de la Agenţia Naţională pentru Sport, vă transmit tuturor cele mai calde gânduri şi urări”, a transmis duminică Elisabeta Lipă, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport.

79 afișări
Imaginea articolului Mesajul de Crăciun al Elisabetei Lipă, şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport

„Este o sărbătoare care ne aduce bucurie şi speranţă şi vă doresc să petreceţi alături de cei dragi, să vă bucuraţi de atmosfera plină de lumină şi fericire în mijlocul familiei iubitoare.”, a mai spus aceasta.

„Sportivilor care întreprind pregătirea pentru a fi alături de familiile lor sau pentru a concura în competiţii, le mărturisesc respectul meu profund şi admiraţia pentru dedicarea lor extraordinară, şi le mărturisesc, mai ales, măiestria, motivaţia, hotărârea şi sacrificiul lor demn de admiraţie!”, a mai completat Elisabeta Lipă.

„Să fim recunoscători pentru clipele frumoase pe care le-am trăit până acum şi să privim cu optimism spre viitor! Sărbătorile să vă aducă lumină, împliniri, sănătate şi să vă permită să priviţi cu optimism spre viitor! Crăciun fericit!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici