Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce a câştigat Balonul de Aur 2023

Lionel Messi a primit un mesaj elegant din partea fostului coechipier de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, după ce argentinianul a câştigat luni seara Balonul de Aur 2023. „Îl meriţi”, a scris francezul după ceremonie, pe Instagram.

3031 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce a câştigat Balonul de Aur 2023

Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce a câştigat Balonul de Aur 2023

Internaţionalul francez a trimis un mesaj de felicitare după ce argentinianul a cucerit luni seară, la Paris, al optulea trofeu Balonul de Aur, un record, ca recompensă pentru că şi-a propulsat naţionala spre titlul mondial în Qatar, în decembrie anul trecut.

S-a dezbătut mult dacă Messi ar fi trebuit să câştige premiul în faţa lui Mbappe şi a lui Erling Haaland, care a marcat 52 de goluri în sezonul trecut pentru a caştiga tripla cu Manchester City.

În ciuda concurenţei, Mbappe l-a salutat pe Messi ca fiind câştigătorul meritat al celei mai prestigioase distincţii individuale din fotbal. El a scris într-o postare pe Instagram: "Felicitări Leo pentru premiul tău. Îl meriţi".

Messi a avut un mesaj pentru Haaland şi Mbappe în timpul discursului său de acceptare a premiului, indicându-i pe cei doi ca viitorii câştigători ai premiului.

Atacantul lui PSG a terminat pe locul trei în clasament după ce a câştigat Gheata de Aur a Cupei Mondiale cu Franţa şi trofeul de campion în Ligue 1 cu PSG. El a marcat de 55 ori pentru club şi pentru echipa naţională în sezonul 2022-23, dar nu a reuşit să conducă Franţa la al doilea titlu mondial consecutiv, ceea ce l-a costat, potenţial, primul său titlu Ballon d'Or.

Mbappe va reveni în acţiune sâmbătă, împotriva lui Montpellier, într-o întâlnire din Ligue 1, pe Parc des Princes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici