Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep la TAS

Simona Halep a primit marţi verdictul de la TAS, scăpând de suspendarea iniţială, primită de la ITIA, iar fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, a repostat alte mesaje pe contul său de Twitter.

1179 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep la TAS

Fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou, cel care a recunoscut că este vinovat pentru testul pozitiv al sportivei, nu a venit încă cu o reacţie vizavi de acest mare anunţ.

Chiar dacă iniţial francezul nu şi-a recunoscut vina, spre finalul lui 2023, după ce Halep deja primise suspendarea de 4 ani, Mouratoglou a luat asupra sa toată vina. La audieri, la TAS, a spus din nou că este cel care i-a recomandat Simonei acel supliment, care s-a dovedit a fi contaminat cu Roxadustat.

Până acum, francezul doar a distribuit două postări de pe platforma X, fostă Twitter. În prima, acesta a repostat de pe contul Tennis Majors vestea potrivit căreia Simona a scăpat de calvarul pe care îl trăieşte de mai bine de un an şi jumătate.

Peste trei ore, acesta a avut o nouă repostare, însă de această dată distribuirea a fost însoţită şi de două propoziţii.

Acesta a repostat cele scrise de Ahmad Nassar, directorul executiv al PTPA (Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis), alături de mesajul: „Nedreptatea este incredibilă! Da, trebuie să se schimbe”", părând că este de acord cu cele scrise de Nassar, care explicase:

„În primul rând, ne bucurăm că Simona şi-a reabilitat în sfârşit numele. Dar să ne abţinem de la a o numi o 'victorie'. Nimeni nu a câştigat cu adevărat aici. Acest lucru trebuie să se schimbe. Iar noi vom lucra pentru a-l schimba”, a scris Nassar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici