Mesajul pe care Darren Cahill i l-a transmis Simonei Halep înainte de startul de la Wimbledon

Simona Halep (1 WTA, 26 de ani) debutează la Wimbledon, în jurul orei 19:00, împotriva japonezei Kurumi Nara (26 de ani, 100 WTA) şi a dezvăluit mesajul pe care antrenorul Darren Cahill i l-a transmis înaine de intrarea în competiţia de la All England Club.

4214 afișări
Imaginea articolului Mesajul pe care Darren Cahill i l-a transmis Simonei Halep înainte de startul de la Wimbledon

Darren Cahill către Simona Halep: Trebuie să te întorci la muncă, intrăm într-o nouă etapă

Australianul a încercat să o readucă pe Simona cu picioarele pe pământ după vacanţa prelungită de după Roland Garros.

"Darren mi-a spus că trebuie să mă întorc la muncă, intrăm într-o nouă etapă. Pauza a fost scurtă, dar m-am antrenat intens în ultimele zile şi sunt pregatită alături de Darren să încep. Înseamnă mult pentru mine că am câştigat un titlu de Grand Slam, dar multe nu s-au schimbat. Am aceeaşi rutină înaintea meciurilor", a spus Simona Halep la Eurosport.

Turneul de la Wimbledon se va desfăşura în perioada 2-15 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici