Mesajul pe care Simona Halep i l-a transmis lui Marius Copil înainte de finala turneului de la Basel

Marius Copil va juca duminică. 28 octombrie, meciul carierei. Sportivul român de 28 de ani s-a calificat în finala turneului de la Basel, acolo unde se va întâlni cu unul dintre cele mai importante nume din tenisul mondial, Roger Federer.

2401 afișări
Imaginea articolului Mesajul pe care Simona Halep i l-a transmis lui Marius Copil înainte de finala turneului de la Basel

Mesajul pe care Simona Halep i l-a transmis lui Marius Copil înainte de finala turneului de la Basel

Performaţa lui Copil nu a fost trecută cu vederea nici de numărul 1 WTA. Simona Halep îi ţine pumnii jucătorului nostru în confruntarea cu marele campion elveţian.

”Multă bafta, Marius! Suntem cu tine!!”, a fost mesajul postat pe Twitter de cea mai bună jucătoare a lumii, care l-a şi felicitat pe Copil, pentru parcursul de la Basel.

Roger Federer, în vârstă de 37 ani, a câştigat de opt ori până acum turneul din oraşul său natal, disputând 13 finale. Ultima înfrângere a fost în 2013, când a pierdut finala în faţa argentinianul Juan Martin Del Potro.

În schimb, Marius Copil este primul jucător venit din calificări care accede în finală la Basel, după cipriotul Marcos Baghdatis, în 2005. În plus, românul este jucătorul cel mai slab clasat care ajunge în utlimul act, după Patrick McEnroe, locul 100 ATP, în 1994.

Meciul dintre cei doi se va disputa duminică, 28 octombrie, de la ora 16:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici