Mesajul video transmis de Ianis Hagi pentru noul selecţioner, suporteri şi coechipieri

Aflat în plin proces de recuperare, după o operaţie suferită în luna ianurie, internaţionalul Ianis Hagi, de la Grasgow Rangers, a transmis un mesaj video adresat selecţionerului Edward Iordănescu, suporterilor şi coechipierilor săi, mesaj publicat de frf.ro.

398 afișări
Imaginea articolului Mesajul video transmis de Ianis Hagi pentru noul selecţioner, suporteri şi coechipieri

Mesajul video trasnmis de Ianis Hagi pentru noul selecţioner, suporteri şi coechipieri

„Bun venit noului staff, sper să avem parte numai de succese împreună şi să reuşim să îi facem pe suporterii echipei naţionale fericiţi. Vreau să îi salut pe toţi cei care se află la Mogoşoaia, îmi este dor de voi şi abia aştept să ne vedem”, a spus Ianis Hagi în prima parte a mesajului său.

„Jucătorilor le doresc multă baftă, să înceapă cu dreptul acest an. Îmi doresc să revin cât mai repede la echipa naţională. Pentru asta muncesc zi de zi. Spr să mă recuperez aşa cum trebuie şi să ne revedem cât mai repede pe teren, alături de suporteri.

Îmi este dor de toată lumea şi, încă o dată, vă doresc multă baftă.”, a mai completat internaţionalul român.

Ianis Hagi s-a accidentat în luna ianuarie şi a fost operat la ligamentele încrucişate, estimându-se că recuperarea sa va dura până în vară.

Echipa naţională a României va juca două meciuri amicale cu Grecia, vineri, 25 martie, ora 20:15, pe Stadionul Steaua, şi cu Israel, în deplasare marţi, 29 martie, ora 20:45, la Netanya.

Cele două meciuri reprezintă debutul selecţionerului Edward Iordănescu pe banca echipei naţionale de seniori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici