Messi a dat două goluri dintr-un singur şut - VIDEO

Recunoscut drept cel mai bun fotbalist din lume, argentinianul Lionel Messi a reuşit performanţa de a da două goluri dintr-un singur şut la antrenamentele de încălzire dinaintea partidei amicale SUA - Argentina, potrivit Gândul.

38 afișări
Imaginea articolului Messi a dat două goluri dintr-un singur şut - VIDEO

Messi a dat două goluri dintr-un singur şut

Lionel Messi este în 2011 şi cel mai bine plătit, cu venituri de 31 de milioane de euro, conform France Football.

Dublu câştigător al Balonului de Aur, Messi, jucător la FC Barcelona, şi-a păstrat statutul de cel mai bogat, el având un salariu anual de zece milioane de euro, dar şi-a mărit veniturile datorită contractelor publicitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici