Messi a devenit golgheterul all-time al Ligii Campionilor. Argentinianul l-a depăşit pe Raul

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a înscris, marţi, golul cu numărul 72 în Liga Campionilor, depăşindu-l astfel pe fostul vârf al formaţiei Real Madrid, Raul Gonzalez, care avea 71 de reuşite.

260 afișări
Imaginea articolului Messi a devenit golgheterul all-time al Ligii Campionilor. Argentinianul l-a depăşit pe Raul

Messi a devenit golgheterul all-time al Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Messi a marcat în minutul 38 al meciului cu Apoel Nicosia, din grupa F a Ligii Campionilor.

În clasamentul all-time al golgheterilor Ligii Campionilor, Messi este urmat de Raul, locul trei fiind ocupat de Cristiano Ronaldo (Real Madrid), care a înscris de 70 de ori.

Internaţionalul argentinian a marcat şi 253 de goluri în campionatul Spaniei, devenind cel mai bun marcator din istoria Primera Division.

Tot în meciul de la Nicosia a marcat şi Luis Suarez primul său gol pentru FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici