Messi elogiat de coechipieri: Este cel mai bun din lume, o minunăţie, o nebunie

"Messi e cel mai bun din lume", "Messi este o minunăţie", "Ceea ce face el nu este normal, este o nebunie", sunt câteva dintre declaraţiile coechipierilor jucătorului argentinian Lionel Messi după meciul câştigat de FC Barcelona, miercuri, cu 4-0, în faţa VfB Stuttgart, în Liga Campionilor.

43 afișări
Imaginea articolului Messi elogiat de coechipieri: Este cel mai bun din lume, o minunăţie, o nebunie

Messi elogiat de coechipieri: Este cel mai bun din lume, o minunăţie, o nebunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul Marca scrie că Lionel Messi a primit numai elogii din partea coechipierilor săi, după ce a contribuit decisiv la victoria catalanilor în meciul de miercuri seară, înscriind două goluri senzaţionale.

"Aşa cum se spune în baschet, Messi este în zonă. Tot ce atinge se transformă în gol sau pasă de gol. Se simte bine jucând fotbal şi ceea ce face nu este normal, este o nebunie, nu mai există nimeni ca el. Pentru binele echipei, sper ca el să continue să joace la fel", a declarat atacantul francez Thierry Henry.

La rândul său, atacantul Pedro a declarat: "Evoluţia lui Messi vorbeşte de la sine, este o minunăţie şi ceea ce te uimeşte şi mai mult este cât de modest poate fi un astfel de jucător".

Mijlocaşul Andres Iniesta crede că Messi a contribuit decisiv la câştigarea titlului de către FC Barcelona în sezonul trecut. "Face atât de multe lucruri bine, încât este greu să evidenţiezi ceva. Şi, odată cu această nouă poziţie, evoluând în spatele vârfurilor, jocul său este şi mai decisiv. Este una dintre forţele acestei echipe şi unul dintre jucătorii care au făcut din FC Barcelona o echipă campioană, care nu renunţă niciodată şi care luptă până la final", a spus Iniesta.

Pentru fundaşul Carles Puyol, Messi este în mod indiscutabil cel mai bun jucător din lume, iar mijlocaşul Sergio Busquets îi împărtăşeşte punctul de vedere: "Este cel mai bun din lume şi o demonstrează în fiecare meci".

Şi antrenorul formaţiei germane VfB Stuttgart, Christian Gross, a rămas impresionat de evoluţia lui Messi. "Cred că Messi este pe drept cel mai bun jucător din lume. Poate fi comparat cu Maradona, dar este incredibil când te gândeşti că are doar 22 de ani", a declarat Gross după meci.

Messi a marcat deja 31 de goluri în 37 de partide în acest sezon, ceea ce reprezintă 31,6 la sută din totulul golurilor reuşite de FC Barcelona în toate competiţiile (98).

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia germană VfB Stuttgart, scor general 5-1, Catalanii au câştigat, miercuri, meciul retur din optimi, disputat pe teren propriu, scor 4-0 (2-0). Golurile echipei iberice au fost marcate de Messi '13, '60, Pedro '22 şi Bojan '89.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici