Messi s-a accidentat şi este incert pentru meciul cu Villarreal

Starul fotbalului argentinian Lionel Messi, accidentat la aductorul piciorului drept, nu a participat la meciul amical cu naţionala statului Costa Rica, scor 0-0, de marţi, de la San Jose.

33 afișări
Imaginea articolului Messi s-a accidentat şi este incert pentru meciul cu Villarreal

Messi s-a accidentat şi este incert pentru meciul cu Villarreal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atacantul argentinian este incert pentru meciul cu Villarreal, din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Staful Argentinei nu a dorit să rişte şi nu l-a folosit pe Messi, care joacă în aprilie în Liga Campionilor, dar şi în campionat cu Real Madrid, la 17 aprilie, iar în 20 aprilie în finala Cupei Spaniei, tot cu madrilenii.

Messi a încercat să se încălzească, însă a putut rezista în teren doar un minut.

"Accidentarea nu pare să fie gravă, însă diagnosticul definitiv va fi cunoscut după teste suplimentare", a anunţat clubul catalan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici