Messi şi Neymar s-au înfruntat într-un meci caritabil

Echipa lui Lionel Messi a învins, cu scorul de 8-5, o formaţie condusă de brazilianul Neymar, într-un meci de caritate disputat, miercuri, la Lima, în faţa a 30.000 de spectatori, care au plătit pe bilete până la 2.444 de euro.

283 afișări
Imaginea articolului Messi şi Neymar s-au înfruntat într-un meci caritabil

Messi şi Neymar s-au înfruntat într-un meci caritabil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Messi, a cărui echipă era condusă de tehnicianul italian Fabio Capello, şi Neymar, antrenat de brazilianul Zico, au marcat fiecare câte două goluri.

Brazilianul Dani Alves a început meciul şi a marcat pentru echipa lui Messi, alături de argentinienii Daniel Osvaldo, Pablo Aimar, Ezequiel Lavezzi, iar în partea a doua a înscris din nou dar pentru formaţia lui Neymar, la care mai jucau brazilienii Julio Cesar şi Julio Baptista, italienii Paolo Cannavaro şi Marco Materazzi, columbianul Mario Yepes şi francezul Florent Malouda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici