Miami Open va include în 2024 în program tenis în scaun cu rotile şi pickleball

Miami Open va include în acest an un eveniment de elită în scaun cu rotile şi o competiţie dn cadrul "Major League Pickleball", alături de evenimentul Masters 1000 programat în mod regulat, au anunţat marţi organizatorii într-un comunicat, citat de Reuters.

59 afișări
Imaginea articolului Miami Open va include în 2024 în program tenis în scaun cu rotile şi pickleball

Miami Open va include în 2024 în program tenis în scaun cu rotile şi pickleball

Tenisul în scaun cu rotile a fost jucat la toate cele patru turnee de Grand Slam începând din 2007, dar aceasta va fi prima dată când va fi inclus într-un turneu din seria 1000. Pickleball-ul a fost adăugat pe lista evenimentelor datorită popularităţii sale în Statele Unite.

"Vrem să continuăm să construim pe atmosfera de festival care este acum atât de sinonimă cu Openul şi suntem mândri să fim primul eveniment din seria 1000 care va prezenta fanilor noştri sportivi de elită din tenis în scaun cu rotile şi pickleball", a declarat directorul turneului, James Blake, într-un comunicat pe site-ul oficial al turneului.

Pickleball, un sport cu palete cu ritm rapid, cu o minge perforată, are propria ligă în regiune şi este sportul cu cea mai rapidă creştere din Statele Unite.

Includerea sa ar putea să-i sporească şi mai mult popularitatea şi să extindă şi baza de fani ai tenisului, prin reunirea mai multor fani la un singur turneu.

Miami Open se desfăşoară între 17 şi 31 martie. Meciurile de tenis în scaun cu rotile vor avea loc între 26 şi 28 martie, iar Major League Pickleball va avea loc între 27 şi 29 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici