Michael Phelps a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului sau drogurilor

Înotătorul american Michael Phelps a fost reţinut pentru conducere "sub influenţa" alcoolului sau a drogurilor şi pentru depăşirea limitei de viteză, la Baltimore (Maryland), a anunţat presa locală.

199 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului sau drogurilor

Michael Phelps a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului sau drogurilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sportivul de 29 de ani a fost reţinut, marţi, la ora 01.10, de către poliţia din Maryland, când conducea un Land Rover cu 135 km/h, deşi limita de viteză era de 72 km/h.

"Phelps nu a putut trece peste o serie de teste", a anunţat poliţia, precizând că sportivul a fost cooperant cu poliţia.

Înotătorul va trebui să răspundă acuzaţiilor de conducere sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, pentru depăşirea limitei de viteză şi pentru că a trecut linia galbenă.

Arestarea pentru DUI (Driving under influence) nu precizează dacă este vorba de alcool sau droguri.

Nu este pentru prima oară când campionul cu 22 de medalii olimpice, din care 18 de aur, are probleme cu poliţia rutieră. În 2004, el a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici