Michael Phelps s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă Miss California

Înotătorul american Michael Phelps, multiplu campion mondial şi olimpic, a anunţat, duminică, pe reţelele de socializare că s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă câştigătoare a Miss California.

463 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă Miss California

Michael Phelps s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă Miss California (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A spus «Da»!", a notat Phelps alături de o fotografie în care apare îmbrăţişând-o pe Nicole întinşi pe zăpadă, informează Daily Mail.

Nicole Johnson, Miss California 2010, a postat o fotografie similară, alături de comentariul: "Voi fi o Doamnă".

Înotătorul în vârstă de 29 de ani şi Nicolae Johnson, care are tot 29 de ani, au devenit iubiţi în 2007. Ei s-au despărţit şi împăcat de mai multe ori în ultimii ani.

Michael Phelps este suspendat în prezent din activitatea sportivă, sancţiune valabilă până în luna martie, deoarece a fost surprins în septembrie 2014 conducând în stare de ebrietate şi cu viteză excesivă. Ca urmare a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, Phelps a fost condamnat în decembrie la un an de închisoare cu suspendare şi a fost nevoit să urmeze un program de dezintoxicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici