Michael Phelps şi Larissa Latînina, în ultima campanie publicitară Louis Vuitton

Înotătorul american Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, şi fosta gimnastă rusă Larissa Latînina sunt protagoniştii ultimei campanii publicitare lansate, luni, în presa internaţională, de marca de articole de lux Louis Vuitton.

396 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps şi Larissa Latînina, în ultima campanie publicitară Louis Vuitton

Michael Phelps şi Larissa Latînina, în ultima campanie publicitară Louis Vuitton (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Fotografia, realizată de Annie Leibovitz, îl înfăţişează pe multiplul campion de nataţie îmbrăcat într-un costum elegant, aşezat pe o canapea, la un ceai alături de Larissa Latînina, 77 de ani, înotătoul având o geantă Louis Vuitton la picioare. Latînina era deţinătoarea recordului de medalii olimpice (18) înaintea lui Phelps, care a câştigat 22 în cariera sa.

"Două călătorii extraordinare, acelaşi destin", este mesajul reclamei mărcii din cadrul grupului LVMH.

"Ceea ce au în comun toţi aceşti campioni este disponibilitate lor de a-şi transmite pasiunea. O valoare la fel de dragă pentru Loius Vuitton. Michael Phelps este un formidabil campion", se arată într-un comunicat.

Această campanie se înscrie în strategia mărcii de a se asocia cu "figuri emblematice, care întruchipează un sens de realizare şi de angajament".

O altă imagine surprinsă de fotograful Annie Leibovitz, care circulă pe internet, îl prezintă pe sportivul american într-o cadă de baie, purtând doar un slip şi având ochelarii de nataţie pe frunte. De asemenea, lângă cadă este aşezată o geantă Vuitton. Mai provocatoare, această fotografie nu face parte din campania oficială.

Rapperul american Mos Def în rolul legendarului boxer Muhammad Ali a fost protagonistul ultimei campanii publicitare video. De-a lungul timpului, actorii Sean Connery şi Angelina Jolie, fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov sau solistul trupei U2, Bono, au apărut în campaniile Loius Vuitton.

Michael Phelps, 27 ans, a pus capăt prestigioasei sale cariere la Jocurile Olimpice după ce a câştigat la Londra şase medalii, dintre care 4 de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici