Michael Schumacher îl laudă pe Hamilton

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a declarat, într-un interviu acordat BBC, că este posibil ca recordul său de şapte titluri de campion al Formulei 1 să fie doborât în viitor, iar sportivul britanic Lewis Hamilton (McLaren Mercedes) are capacitatea să facă acest lucru.

16 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher îl laudă pe Hamilton

Michael Schumacher îl laudă pe Hamilton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot spune cu siguranţă că da. Nimeni nu credea că eu pot să dobor recordul lui Fangio şi totuşi am reuşit. Sunt destul de obişnuit cu gândul că acest lucru s-ar putea întâmpla şi în cazul meu, indiferent dacă acest lucru este reuşit de Hamilton sau de Massa. Recordurile sunt făcute să fie doborâte", a declarat Schumacher.

Fostul pilot german a adăugat că, în opinia sa, Hamilton este unul dintre cei mai talentaţi piloţi ai noii generaţii, dar a evitat să spună dacă este şi cel mai bun: "Hamilton şi-a demonstrat talentul ţinând cont de cât de multe a realizat în aşa puţin timp de când este în Formula 1. La debutul său în F1, anul trecut, s-a duelat de la egal la egal cu Alonso şi în dese rânduri l-a învins. Este el cel mai bun pilot? Este mai bun ca Massa? Acest lucru nu este aşa clar de înţeles pentru o persoană din afară".

Lewis Hamilton se află, cu 94 puncte, pe prima poziţie a clasametului piloţilor din F1, cu doar o etapă înaintea finalului sezonului, având un avans de şapte puncte faţă de Felipe Massa (Ferrari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici