Michael Schumacher nu va concura în Marele Premiu al Europei

Germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial în Formula 1, a anunţat, marţi, că nu va putea reveni în curse cu ocazia Marelui Premiu al Europei de la valencia, din cauza unor dureri la gât.

22 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher nu va concura în Marele Premiu al Europei

Michael Schumacher nu va concura în Marele Premiu al Europei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schumacher, în vârstă de 40 de ani, ar fi trebuit să revină, la volanul unui monopost Ferrari, în 23 august, în Marele Premiu al Europei de la Valencia, la aproape trei ani după retragerea sa, pentru a-l înlocui pe brazilianul Felipe Massa, rănit la 25 iulie într-un accident la Marele Premiu al Ungariei.

"I-am informat, luni seară, pe preşedintele echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, şi pe directorul Stefano Domenicali că nu îl pot înlocui pe Felipe. Am încercat să fac totul pentru a reveni, dar, spre marele meu regret, nu pot. Nu am reuşit să scap de durerile apărute la ceafă după sesiunea de antrenamente de la Mugello", a explicat Schumacher pe site-ul său de internet.

Schumacher a efectuat o sesiune de încercări, în 31 iulie, pe circuitul de la Mugello. El s-a lovit la gât în luna februarie, după ce a căzut de pe motocicletă, pe un circuit din Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici