Michael Schumacher, penalizat cinci locuri pe grila de start la Monaco

Pilotul german Michael Schumacher (Mercedes) a fost găsit vinovat pentru coliziunea avută cu brazilianul Bruno Senna (Williams) la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, desfăşurat duminică, şi a fost penalizat cu cinci locuri pe grila de start la cursa următoare, MP al Principatului Monaco.

447 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher, penalizat cinci locuri pe grila de start la Monaco

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Michael Schumacher turul 13 al Grand Prix-ului de la Barcelona a fost din nou unul cu ghinion. La Marele Premiu al Chinei, Schumacher abandona în acest tur din cauză că o roată nu îi fusese fixată bine la boxe, acum el a intrat în monopostul pilotului de la Williams şi ambii au fost nevoiţi să-şi încheie prematur cursa.

Schumacher nu se consideră vinovat de accident şi l-a făcut "idiot" pe Senna într-o conversaţie radio avută cu mecanicii săi de la boxele Mercedes.

În cinci etape disputate în acest sezon, septuplul campion mondial a strâns două puncte, după ce a ocupat locul 10 la MP ale Malaysiei şi Bahrainului.

Venezuelanul Pastor Maldonado a reuşit, duminică, la Marele Premiu al Spaniei, prima sa victorie din carieră şi prima pentru echipa sa Williams Renault după şapte ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici