Michel Platini a negat că ar fi primit un tablou pentru a vota cu Rusia la organizarea CM-2018

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a negat, duminică, într-o declaraţie făcută pentru AFP, că ar fi primit un tablou al pictorului Pablo Picasso pentru a vota cu Rusia la organizarea Cupei Mondiale din 2018.

80 afișări
Imaginea articolului Michel Platini a negat că ar fi primit un tablou pentru a vota cu Rusia la organizarea CM-2018

Michel Platini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să precizez că afirmaţiile apărute în Sunday Times sunt eronate. Publicaţia recunoaşte că nu are nicio dovadă care să susţină afirmaţiile. Sunt nişte zvonuri ridicole. Avocaţii mei studiază în acest moment posibilitatea de a da în judecată publicaţia pentru calomnie", a spus Platini.

Sunday Times a scris, fără a publica vreo dovadă, că oficialii ruşi au obţinut sprijinul preşedintelui UEFA după ce i-au făcut cadou acestuia un tablou al pictorului spaniol Pablo Picasso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici