Michel Platini le cere suporterilor de la Euro-2012 să dea dovadă de demnitate şi respect

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a făcut un apel către suporterii care se află astăzi la Varşovia şi Wroclaw pentru ultimele meciuri din grupa A de la Campionatul European, cerându-se acestora să se comporte "cu demnitate şi respect", informează UEFA.

124 afișări
Imaginea articolului Michel Platini le cere suporterilor de la Euro-2012 să dea dovadă de demnitate şi respect

Michel Platini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Euro-2012 a fost până acum o sărbătoare a fotbalului, atât pe teren cât şi în afara terenului. A fost un festival de goluri, divertisment, pasiune şi mândrie din partea suporterilor şi jucătorilor. Această reuniune a 16 naţiuni pentru trei săptămâni va permite încoronarea celei mai bune echipe din Europa. Bineînţeles că există rivalităţi puternice şi o mare pasiune şi toate echipele vor să câştige, dar trebuie să ne amintim ceea ce contează, şi anume rezultatele din teren. Fac un apel către fanii care merg la Varşovia sau Wroclaw în această seară, în condiţiile în care ne pregătim pentru meciurile decisive din grupa A, să se comporte cu demnitate şi respect, să aibă un comportament exemplar în această seară pe stadioane şi pe străzile oraşelor. Euro-2012 este o sărbătoare a fotbalului şi îi invit pe suporteri - majoritatea cu un comportament exemplar până acum - să continue să adopte această atitudine pentru restul competiţiei", se arată într-un comunicat semnat de Platini.

Sâmbătă seară sunt programate în cadrul Campionatului European, de la ora 21.45, meciurile Grecia - Rusia şi Cehia - Polonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici