Miclăuş: Ne-am dori să prindem un loc de cupe europene

Fundaşul echipei Gloria Bistriţa, Casian Miclăuş, a declarat că formaţia sa poate urca în clasament în a doua parte a campionatului, dorindu-şi, dacă se poate, un loc de cupe europene.

17 afișări
Imaginea articolului Miclăuş: Ne-am dori să prindem un loc de cupe europene

Miclăuş: Ne-am dori să prindem un loc de cupe europene

"În primul rând sunt mulţumit de faptul că ne-am revenit pe finalul turului. Am avut la un moment dat o serie mai slabă şi alt motiv nu vad decât faptul că am suferit la capitolul omogenitate. Având în vedere prima parte a turului, se poate spune că sunt satisfăcut de locul pe care îl ocupăm acum în clasament, dar cu toţii ne dorim mult mai mult, să fim mai sus, să prindem un loc de cupă europeană dacă se poate", a spus Miclăuş.

Jucătorul Gloriei a afirmat că echipa sa trebuie să scape cât mai repede de grijile retrogradării. "Ne aşteaptă un retur de foc. Dacă jocul echipei va fi la fel de bun ca în ultimele etape ale turului, şi nu văd de ce n-ar fi, vor veni şi rezultatele. Văd Gloria între primele opt la finalul campionatului. Sper să lăsăm cât mai repede în urmă zona retrogradării şi să urcăm constant în clasament", a comentat el pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici