Miercuri se decide a doua seminifinalistă a Cupei României

AFC Hermannstadt şi Universitatea Cluj joacă miercuri, de la ora 19.00, pentru un loc în semifinalele Cupei României.

117 afișări
Imaginea articolului Miercuri se decide a doua seminifinalistă a Cupei României

Miercuri se decide a doua seminifinalistă a Cupei României

Partida dintre AFC Hermannstadt şi Universitatea Cluj este programată de la ora 19.00, la Sibiu.

Potrivit FRF, confruntările precedente au adus victorii la limită şi cu acelaşi scor, 1-0, pentru U Cluj, atât în tur, cât şi în retur din sezonul regular al primului eşalon.

Hermannstadt a pierdut la penalty-uri în optimile ediţiei precedente de Cupă, în faţa ACSO Filiaşi din L3. Clujenii au ieşit chiar mai devreme din cursa pentru trofeu, din Turul 4 mai exact, pierzând 1-2 la CAO Oradea (L3).

UTA Arad este prima semifinalistă a Cupei României la fotbal, după ce a învins marţi seara FCU Craiova 1948, cu 1-0.

Celelalte două sferturi ale competiţiei, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni şi CFR Cluj – FC Argeş, au loc joi de la orele 18.00, respectiv 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici