Mihaela Buzărnescu a trecut în turul doi la turneul de tenis de la Guadalajara

  • Mihaela Buzărnescu s-a calificat, luni seara, în turul doi pe tabloul de simplu al turneului de tenis WTA 250 Abierto Zapopan de la Guadalajara, Mexic.
  • Românca a trecut, de asemena, în turul doi şi în proba de dublu a aceluiaşi turneu.
359 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a trecut în turul doi la turneul de tenis de la Guadalajara

Mihaela Buzărnescu a trecut în turul doi la turneul de tenis de la Guadalajara

Într-un meci disputat în noaptea de luni spre marţi, Mihaela Buzărnescu (WTA 136) a învins-o la turneul de tenis de la Guadalajara, Mexic, pe americanca Coco Vandeweghe (WTA 228), la capătul unei partide foarte disputate, ce a durat puţin peste 3 ore, cu scorul final de 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2.

Buzărnescu o va întâlni în turul 2 pe învingătoarea dintre Irina Bara şi Maria Bouzkova (Rusia).

În competiţia de dublu, perechea favorită numărul 4, alcătuită din Mihaela Buzărnescu şi nemţoaica Anna-Lena Friedsam, a învins în primul tur cuplul ruso-slovac Anna Blinkova/Kristina Kucova, scor 6-4, 6-4.

Turneul de tenis WTA 250 Abierto Zapopan de la Guadalajara, Mexic, este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Pentru prezenţa în turul doi, Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 3.675 de dolari la simplu şi 1.250 de dolari la dublu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici