Mihaela Buzărnescu, eliminată de Bianca Andreescu de la Australian Open în trei seturi

  • Bianca Andreescu a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în primul tur la Australian Open.
  • Andreescu s-a impus în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-3.
  • Mihaela Buzărnescu (WTA 138) se calificase pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului din postura de lucky loser.
829 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, eliminată de Bianca Andreescu de la Australian Open în trei seturi

Foto: Profimedia

Duelul „românesc” din primul tur de pe tabloul feminin de la Australian Open, dintre Mihaela Buzărnescu şi Bianca Andreescu s-a încheiat luni dimineaţa cu victoria canadiencei de origine română.

Andreescu, favorită numumărul 8, s-a impus în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-3, Mihaela Buzărnescu făcând un meci foarte bun, în special în ultimele două seturi.

Mihaela Buzărnescu (WTA 138) se calificase pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului din postura de lucky loser.

În primul set, canadianca a servit mai bine, a fost mai eficientă şi pe retur şi a câştigat de două ori pe serviciul lui Buzărnescu, adjudecând setul cu 6-2.

Buzărnescu a fost mai concentrată în setul doi, chiar dacă a făcut două duble greşeli la serviciu. Momentul cheie a fost la 2-1 pentru canadiancă. Mihaela a salvat două mingi de break şi a egalat, ca mai apoi să facă ea break-ul, care s-a dovedit decisiv în câştigarea setului (6-4).

Jocul decisiv a fost foarte echilibrat, cele două sportive reuşind să îşi câştige serviciul. La 4-3, canadianca a făcut break-ul din a treia încercare, s-a desprins la 5-3 şi apoi a câştigat pe propriul serviciu, câştigând setul şi meciul.

În turul doi Bianca Andreescu o va întâlni pe chinezoaica Su-Wei Hsieh (35 ani), numărul 1 mondial la dublu şi 68 la simplu.

În ciuda diferenţei din clasament, partida se anunţă a fi una dificilă pentru canadianca de origine română.

Mihaela Buzărnescu părăseşte turneul cu un premiu de 100.000 de dolari australieni (aproximativ 64.000 de euro) şi zece puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici