Mihaela Buzărnescu, părăsită de ultimii doi sponsori pe care îi mai avea. Suma câştigată de sportivă în 2019

Noul an se anunţă a fi unul extrem de dificil pentru Mihaela Buzărnescu.

17564 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, părăsită de ultimii doi sponsori pe care îi mai avea. Suma câştigată de sportivă în 2019

Sportiva în vârstă de 31 de ani a suferit o accidentare gravă în 2018, la Rogers Cup, iar în 2019 nu a mai putut evolua la parametri maximi. Astfel, Buzărnescu a coborât multe poziţii în clasamentul WTA si a fost părăsită de cei doi sponsori pe care îi avea.

"Am avut doi sponsori anul trecut, m-au susţinut din mai-iunie până la finalul anului, dar după accidentare nu am mai continuat. S-a încheiat totul! În străinătate, cineva ca mine, ar fi avut contracte peste contracte, cum au artiştii cunoscuţi sau fotbaliştii! Dar la noi... Nu! E foarte ciudat că nu suntem susţinuţi mai mult", a declarat Mihaela Buzarnescu intr-un interviu acordat vloggerului Cristi Priza.

Mihaela Buzărnescu a căzut până pe locul 113 în clasamentul WTA. În întreaga carieră, Buzărnescu a câştigat 2.076.777 de dolari. 585.742 de dolari a încasat Buzărnescu doar în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici