Mihaela Buzărnescu, revenire de excepţie în turul doi la Eastbourne. Pe cine va întâlni în optimile turneului

Mihaela Buzărnescu a semnat, marţi (26 iunie), o revenire de excepţie în turul doi al turneului de la Eastbourne: românca de pe locul 28 WTA a produs surpriza în faţa olandezei Kiki Bertens, numărul 20 WTA.

1611 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, revenire de excepţie în turul doi la Eastbourne. Pe cine va întâlni în optimile turneului

Mihaela Buzărnescu, revenire de excepţie în turul doi la Eastbourne. Pe cine va întâlni în optimile turneului

'Miki' a reuşit să răstoarne soarta meciului în momentul în care semifinalista de la Madrid servea la 6-3 şi 5-2. S-a impus după două ore şi 40 de minute, scor 3-6, 7-6(5), 6-3 şi o va înfrunta, pentru a doua oară în 2018, pe Jelena Ostapenko, în optimile turneului britanic.

Parcursul de senzaţie al Mihaelei Buzărnescu în circuitul WTA continuă: a ajuns la zece victorii în set decisiv pe 2018, şase dintre acestea fiind obţinute pe iarbă. A doua rachetă a României nu a pierdut niciun set decisiv pe iarbă în acest sezon şi, cu un bilanţ de 7 victorii şi 2 înfrângeri, este pe locul doi în topul celor mai multe meciuri câştigate pe această suprafaţă.

Este al cincilea turneu consecutiv în care Mihaela Buzărnescu ajunge cel puţin până în faza optimilor. Seria pozitivă a sportivei în vârstă de 30 de ani a început cu o semifinală în turneul de la Strasbourg, în Franţa, după două turnee ratate la Madrid şi Roma. Pentru eleva lui Septimiu Frăţilă a urmat optimea de la Roland Garros, sfertul de la Nottingham şi semifinala de la Birmingham. Finalele de la Praga şi Hobart rămân reperele anului 2018 pentru cea mai bună stângace din tenisul românesc.

6-1, 6-3 este scorul victoriei Mihaelei Buzărnescu în faţa Jelenei Ostapenko, în februarie 2018, în turul doi de la Doha

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici