Mihai Costea: Nu vreau să plec la Steaua, mă transfer doar în străinătate

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Mihai Costea, a declarat, marţi, că nu este interesat de o plecare la formaţia Steaua Bucureşti şi a precizat că va accepta doar un transfer în străinătate.

22 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea: Nu vreau să plec la Steaua, mă transfer doar în străinătate

Mihai Costea (sus): Nu vreau să plec la Steaua, mă transfer doar în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu spun că vreau să plec la Steaua, dar dacă te doresc formaţii de pe primele locuri înseamnă că esti apreciat, oricine care trezeşte interesul poate afirma acest lucru. Am declarat însă că de la Universitatea vreau să plec în străinatate, peste un an sau doi dacă se poate. Mi-aş dori Spania, acolo unde cred că m-aş potrivi mai bine, la fel ca fratele meu. Este un campionat în care se joacă deschis, noi îl urmărim cu interes", a spus Costea.

Jucătorul oltean a afirmat că a avut o vacanţă tristă: "A fost o vacanţă tristă, în care am încercat să uităm anul 2009. Şi totuşi ar fi putut fi frumos, dacă am fi putut să dăm timpul înapoi şi să rejucăm meciurile cu Steaua şi FC Vaslui. Nu pot să zic că pentru mine personal a fost rău, am jucat aproape meci de meci la Universitatea, am avut prestaţii bune, am jucat şi la naţionala de tineret, am înscris destule goluri. Memorabile sunt primele reuşite în Liga I când de bucurie îmi scoteam tricoul şi primeam cartonaşe galbene, dar astfel îmi venea mie să reacţionez atunci".

Mihai Costea consideră că Universitatea Craiova mai poate prinde un loc de cupă europeană: "Cred încă în şansele noastre de a prinde o cupă europeană, chiar dacă suntem aşa de jos în clasament. Dacă Universitatea a ajuns să se bată pentru evitarea retrogradării, atunci ar trebui să renunţăm să mai jucăm. Avem echipă de primele trei locuri sau, cel puţin, aveam, acum nu ştiu câţi vom mai rămâne sau ce achiziţii se vor face. Eu sunt o fire mai optimistă şi îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri cu Universitatea, iar cu naţionala de tineret să mă calific la turneul final, acolo unde eşti în prim-plan, te vede foarte multă lume şi te poţi transfera".

Atacantul Universităţii aşteaptă cu interes ce antrenor va găsi la reunirea echipei peste câteva zile: "Vin la vizita medicală vineri, aştept să reiau pregătirea, dar şi să cunosc următorul antrenor. Străin, român, pe noi nu ne priveşte, îi vom asculta indicaţiile în aceeaşi măsură. Pot să spun că până acum m-am înţeles cel mai bine cu Eugen Neagoe, el ne-a vorbit frumos, ne-a explicat ce trebuie să facem, dar din păcate nu a avut rezultate şi asta contează, chiar dacă eu consider că nu a fost vina lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici