Mihai Covaliu este reales într-o funcţie de importantă pentru încă 4 ani

  • Campionul olimpic, mondial şi european la sabie, Mihai Covaliu, a fost reales, joi, preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru încă 4 ani.
  • Alegerile s-au desfăşurat pentru prima data în aer liber şi au avut loc la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.
218 afișări
Imaginea articolului Mihai Covaliu este reales într-o funcţie de importantă pentru încă 4 ani

Mihai Covaliu, reales într-o funcţie de importantă pentru încă 4 ani

Campionul olimpic, mondial şi european la sabie, Mihai Covaliu, a fost reales, joi, preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru încă 4 ani. Alegerile s-au desfăşurat pentru prima data în aer liber şi au avut loc la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.

Mihai Covaliu a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte şi a fost ales cu 203 voturi din cei 204 membri prezenţi la Adunarea Generală, a anunţat Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pe pagina de Facebook.

În funcţiile de vicepreşedinte al COSR au fost aleşi, tot pentru patru ani, Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Elisabeta Lipă, preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, şi Alexandru Dedu, preşedinte al Federaţiei Române de Handbal. Cei trei au fost singurii candidaţi pentru aceste funcţii.

„La prima şedinţă a Comitetului Executiv COSR, desăşurată chiar la Izvorani, Mihai Covaliu l-a propus pentru funcţia de secretar general pe George Boroi, care a ocupat acelaşi post în ultimii patru ani şi care a fost reales cu unanimitate. Dan Manolescu a fost ales ca trezorier”, a anunţat COSR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici