Mihai Dina: Arbitrul m-a confundat cu Ologu, când mi-a arătat cartonaşul galben

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Mihai Dina, a declarat, luni, că arbitrul care a condus partida câştigată de olteni, în deplasare, în faţa formaţiei Rapid, Mugurel Drăgănescu, i-a acordat cartonaşul galben, după ce îl confundase cu mijlocaşul Alexandru Ologu.

27 afișări
Imaginea articolului Mihai Dina: Arbitrul m-a confundat cu Ologu, când mi-a arătat cartonaşul galben

Mihai Dina: Arbitrul m-a confundat cu Ologu, când mi-a arătat cartonaşul galben (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Am rămas surprins când arbitrul mi-a acordat galben, însă, mai târziu, în timpul jocului, mi-a spus că-i pare rău că mă confundase cu Ologu, pe care îl avertizase verbal de două ori înainte. Din păcate, nu mai putea face nimic, cartonaşul a rămas consemnat, iar eu voi fi suspendat într-un meci foarte important pentru noi. Am încredere în colegi că vor da totul şi nu vor pierde acest meci important pentru noi", a declarat Dina.

Mihai Dina a primit un cartonaş galben în minutul 6 al partidei cu Rapid, câştigată de Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova va juca în etapa a XXV-a a Ligii I, pe teren propriu, împotriva echipei FC Timişoara, fără patru dintre titularii începutului de retur: Florin Costea - accidentat, Mihai Dina, Andrei Prepeliţă şi Silviu Lung jr. - suspendaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici