Mihai Leu, arbitru de masă la un meci pentru titlul de campion european WBO

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, va oficia ca arbitru de masă la meciul dintre Arthur Abraham şi Piotr Wilczewski contând pentru titlul de campion european la categoria semigrea, versiunea WBO.

77 afișări
Imaginea articolului Mihai Leu, arbitru de masă la un meci pentru titlul de campion european WBO

Mihai Leu (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax foto)

"Este al cincilea meu meci ca arbitru de masă şi cel mai important de până acum. Misiunea mea este să contabilizez fiecare lovitură care punctează şi să ofer un verdict corect. În joc se află o importantă centură europeană la categoria semigrea, iar învingătorul are posibilitatea de a ajunge să boxeze pentru titlul mondial al categoriei", a declarat, marţi, Mihai Leu, care a debutat ca arbitru de masă la finalul anului trecut la o gală desfăşurată în Macedonia.

Partida pentru titlul european va avea loc în Germania, în Sparkassen-Arena din Kiel, la 31 martie, şi îi va pune faţă în faţă pe deţinătorul centurii WBO, Arthur Abraham (Armenia/Germania, 33 meciuri, 30 de victorii, 27 prin KO) şi Piotr Wilczewski (Polonia, 30 meciuri, 28 victorii, 10 prin KO).

Fost campion mondial IBF la categoria mijlocie şi WBA la supermijlocie, Arthur Abraham are şanse să boxeze pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBO, dacă îşi va apăra centura în faţa polonezului Wilczewski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici