Mihai Leu le-a oferit băieţilor implicaţi în accidentul de la raliu trofeele câştigate de el : „Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine"

Pilotul Mihai Leu le-a oferit băieţilor implicaţi în accidentul de la Raliul din Târgu Mureş, când maşina sa a ieşit în decor, trofeele câştigate la etapa de la Târgu Mureş.

706 afișări
Imaginea articolului Mihai Leu le-a oferit băieţilor implicaţi în accidentul de la raliu trofeele câştigate de el : „Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine"

Foto: Craciun Sorin - Facebook

După cursa terminată în parapete, Mihai Leu i-a invitat pe cei doi copii implicaţi în accident la masă şi chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu.

Pe ultima manşă a etapei a doua din Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 şi a lovit un gard de protecţie.

Doi copii, fraţi, aflaţi alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu au necesitat transport la spital şi nici internare.

De asemenea, Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică.

În momentul incidentului doar Mihai Leu şi Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situaţia din clasament nu mai putea fi schimbată, spun reprezentanţii Federaţiei Române de Automobilism.

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilim Sportiv a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici